REFERENCER

HOSPITALER

KLIK HER

for at se eksempler på vægdekorationer på hospitaler...

PLEJECENTRE

KLIK HER

for at se eksempler på vægdekorationer på plejecentre...

SKOLER & INSTITUTIONER

KLIK HER

for at se eksempler på vægdekorationer på skoler og institutioner...

VIRKSOMHEDER

KLIK HER

for at se eksempler på opgaver for virksomheder..

ANDET

KLIK HER

for at se eksempler på andre værker og typer opgaver ...

PERMANENTE UDSTILLINGER

På Rigshospitalets børneafdelinger kan man se en permanent ‘udstilling’ af en række af mine vægmalerier. Dels i amb. 5003 og 5004, hvor du bl.a. finder vægmaleriet “DyreRiget”, der er ca. 8 meter langt samt en stribe andre vægmalerier med dyr fra Afrika. Dels på Børnemodtagelsen, afd. 4064, hvor jeg har malet en række vægmalerier, der viser en rejse med en varmluftballon. Ballonen kommer rundt i hele verden, så her finder du både Nordpolen, SydhavsØen, Det vilde vesten, Den Kinesiske Mur – og mange flere.

Derudover finder du mine vægmalerier på BørneHjerte-afdelingens sengestuer og på afsnittet for Trombose og Hæmostase.

Bornholm: Også på Bornholms Hospital kan man se en række vægmalerier. I gangarealet på børneafsnittet F1 vikler den røde tråd

sig gennem ca. 10 meter mosaik af figurer fra eventyr og historier for børn. Jeg har også malet vægmalerier på børnenes sengestuer samt i legerummet

Hvidovre Hospital, børneambulatorium: 9 meter frise underholder små og store med trolde, blomster, dyreliv og finurligheder.

Aarhus Universitetshospital, børnekirurgisk afd., indgang 9: Her er bl.a. malet dels et vægmaleri med udsigt over Aarhus Bugt, dels en 16 meter lang frise fyldt med små scenarier med danske dyr, blomster, alfer m.m.

Vejle Sygehus, Otologisk Afs A150: Her er der både flodheste, surikater, løver, giraf, en stor elefantmor med sin lille unge m.m.

Vesterbro, København (udendørs): Gå en tur ad Dannebrogsgade og Matthæusgade. Her har jeg dekoreret facaden med en frise på hhv. 75 meter og 50 meter bestilt af boligforeningen. Motivet er en lang række af trolde, smådyr, kæmpeblomster, feer m.m.

Provstegårdshjemmet i Odense: 17 vægmalerier